Klöverns busstidtabell i Kista

Läs busstidstabellen här
image

Klöverns busstidtabell i Kista

Från och med den 2:a december till och med den 31:a mars kommer Klövern att ha en egen buss som går mellan flera av Klöverns fastigheter i Kista. Bussen åker mellan Helenelunds station och Kista Torg med flera stopp längst vägen.

Det finns inga busshållplatser utmarkerade på plats utan bussen stannar på lämpligt ställe på respektive adress. Tidtabellen gäller alla vardagar utom vecka 52 och vecka 1 då bussen inte är i trafik.

Just vi hållplatsen ”Helenelund Station” kommer hållplatsen att ligga en bit ifrån de ordinarie SL-bussarnas hållplats. Från pendeltågsstationen fortsätter du att gå längs med Lummervägen mot tunneln under E4:an. På vänster sida strax innan tunneln finns en vändplan där bussen kommer att stanna.

Bussen rymmer 17 personer och det är då i mån av plats som gäller. Inget speciellt tillstånd eller kort behövs för att åka med. Bussen är blå och tydligt uppmärkt Klövern så att man enkelt ska känna igen den.

Vid frågor vänligen kontakta Klöverns reception: reception.kistagate@klovern.se eller 010-482 71 68.

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på:
021-14 42 42

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Kontakta oss
kontaktperson