Våra bussar

Vi har bussar i alla storlekar!

Oavsett storlek på gruppen har vi bussar som passar just ert sällskap! Här ser ni ett litet urval ur de olika typerna av bussar som finns.

En mindre men rymlig buss. Perfekt buss för det mindre sällskapet helt enkelt. Bekväma, moderna, säkra och prisvärda.

Vår absolut vanligaste buss med alla tänkbara bekvämligheter. Toalett, WiFi, DVD, Skärmar och bra benutrymme! Bussar i absolut toppklass helt enkelt.

Är ni ett stort gäng som ska ut och resa? Då är detta bussen för er. Toppmoderna bussar som rymmer ända upp till 80 personer. Bussen har alla bekvämligheter som toalett, WiFi, DVD, skärmar och bra benutrymme.

Den perfekta bussen för att starta konferensresa i. Vänta inte med grupparbeten och diskussioner. I den här bussen kan ni sitta i mindre arbetsgrupper på ett bra sätt.

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på: 021-14 42 42

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Axelssons Turisttrafik är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på 021-14 42 42 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Enkel planering av resan

Att organisera en resa kan vara utmanande. Därför erbjuder vi en enkel process för att hjälpa er att lyckas. Enkelt & säkert hela vägen – från förfrågan till faktura.

Enkel bokning

Begär en offert enkelt direkt från vår hemsida. Boka direkt via offerten.

Spåra bussen

När föraren är på väg till er, får ni en notis och kan se var bussen är hela vägen till er hämtpunkt.

Förar APP

Alla våra förare har en app med alla era resedetaljer. Hämtadress, destination, kontaktuppgifter och all övrig info. Allt finns där.

Feedback

Vi uppskattar feedback efter resan för att alltid kunna bli bättre. Din åsikt gör skillnad.