Idrottslag

Vi kör idrottslaget till matchen i moderna och bekväma bussar.

Idrott + Axelssons = Sant!

Axelssons brinner för många saker! Men extra starkt brinner vi för idrott!

Vi på Axelsson ser idrott som en viktig del av samhället och vill bidra på det sätt vi kan!

Vi utgår från Örebro, Västerås och Stockholm

Vi utgår från Örebro, Västerås och Stockholm och arrangerar bussresor till idrottslag och idrottsföreningar över hela Norden, oavsett vilken storlek på grupp eller typ av idrottsverksamhet ni bedriver så är det ofta mer förmånligt och framförallt miljömässigt klimatsmart att åka buss än flera personbilar. Ni delar resan tillsammans och når er destination bekvämt och säkert – ni är laddade för seger när ni når destinationen.

Bussar för alla idrottslag och föreningar

Vi erbjuder bussar för alla idrottslag och föreningar i bl.a. Västerås, Stockholm, Enköping, Eskilstuna, Örebro och Uppsala. Vi är flexibla och serviceandan är något som genomsyrar vår verksamhet.

Kontakta oss för den perfekta bussresan för idrottslaget

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ordna den perfekta bussresan för idrottslaget – nedan följer ett formulär där ni kan skicka in en kostnadsfri bokningsförfrågan.

Ska idrottslaget ut och resa?

Vi utgår ifrån Västerås och Stockholm och erbjuder bussar för alla idrottslag och föreningar över hela Norden.

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på: 021-14 42 42

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!