Kongress & event

Vi har lång erfarenhet av att transportera grupper till olika kongresser och event och ser till att logistiken rullar på problemfritt.

Bussar för kongress och event

Vi på Axelssons Turisttrafik har en gedigen erfarenhet av att transportera grupper till olika kongresser och event, och vi är stolta över att kunna erbjuda en problemfri logistikupplevelse med buss. Med vår expertis och vårt dedikerade team kan vi ta hand om alla era transportbehov, oavsett om det handlar om shuttle- och transferservice eller linjeplanering och närvaro av trafikledare på plats.

Pålitlig partner

Med oss som partner kan ni släppa logistikplaneringen och fokusera på evenemanget.

Anpassad transport

Vi erbjuder anpassade transportlösningar med allt från shuttle och transfers till linjeplanering och trafikledare på plats.

Punktligt & säkert

Vi värdesätter våra kunders tid och ser till att konferensdeltagarna är på rätt plats i rätt tid.

En pålitlig partner i logistiken

Men med oss som er pålitliga partner kan ni lägga bort bekymren kring logistik och istället fokusera på att göra evenemanget så framgångsrikt och minnesvärt som möjligt. Vi tar hand om alla detaljer gällande avgångs- och ankomstplanering för att säkerställa att allt flyter smidigt och att deltagarna når sina destinationer i tid.

Erfarenhet och expertis inom gruppresor

Vår dedikerade personal har gedigen erfarenhet och expertis inom gruppresebranschen. Vi har genom åren samarbetat med ett brett spektrum av företag, organisationer och institutioner för att leverera pålitliga transportlösningar till deras evenemang. Vi förstår vikten av punktlighet, bekvämlighet och pålitlighet när det gäller att transportera stora grupper, och vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.

Skräddarsydda lösningar för ditt evenemang

Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just era behov och önskemål. Vi kan hjälpa er med allt från att planera och schemalägga transportrutter till att tillhandahålla bekväma och moderna fordon som kan hantera olika gruppstorlekar. Vår fordonsflotta är noggrant underhållen och utrustad med de senaste säkerhetsfunktionerna för att säkerställa en trygg och bekväm resa för era deltagare.

Extra tjänster för en fullständig upplevelse

Utöver våra transporttjänster kan vi även erbjuda extra tilläggstjänster för att ytterligare förbättra er kongress eller ert event. Vi kan till exempel hjälpa till med att arrangera sightseeingturer för era deltagare, boka boende eller erbjuda specialanpassade cateringalternativ ombord på våra bussar.

En helhetslösning för era evenemang

Sammanfattningsvis kan vi på Ellénius Buss erbjuda er en komplett och pålitlig lösning för er kongress eller ert event. Med vår långa erfarenhet och dedikerade personal kan ni vara trygga i vetskapen om att er logistik är i säkra händer. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse för alla era deltagare.

Fokusera på er resa

Vi har lång erfarenhet av att transportera grupper till olika kongresser och event och ser till att logistiken rullar på problemfritt.

Enkel planering av resan

Att organisera en resa kan vara utmanande. Därför erbjuder vi en enkel process för att hjälpa er att lyckas. Enkelt & säkert hela vägen – från förfrågan till faktura.

Enkel bokning

Begär en offert enkelt direkt från vår hemsida. Boka direkt via offerten.

Spåra bussen

När föraren är på väg till er, får ni en notis och kan se var bussen är hela vägen till er hämtpunkt.

Förar APP

Alla våra förare har en app med alla era resedetaljer. Hämtadress, destination, kontaktuppgifter och all övrig info. Allt finns där.

Feedback

Vi uppskattar feedback efter resan för att alltid kunna bli bättre. Din åsikt gör skillnad.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Axelssons Turisttrafik är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på 021-14 42 42 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!