Konferens

Börja konferensen redan i bussen för att maxi­mera tiden på plats. 

Ska ditt företag på konferens?

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen!

Börja konferensen redan i bussen för att maxi­mera tiden på plats. Vi har konferensbussar inredda med konferenssittning, WC, mick, dvd, större skärmar, Wi­Fi m.m.

Vi hjälper er med planeringen av hela resan från start till slut.
Allt så att ni kan fokusera på mötet.
Kontakta oss så hjälper vi er!

Vi utgår från Örebro, Västerås och Stockholm

Vi utgår från Örebro, Västerås och Stockholm och arrangerar bussresor till konferenser över hela norden, oavsett vilken storlek på grupp eller typ av konferens ni planerar så är det ofta mer förmånligt och framförallt miljömässigt klimatsmart att åka buss än flera personbilar. Ni delar resan tillsammans och når er destination bekvämt och säkert.

Bussar för alla konferensgrupper

Vi erbjuder bussar för alla konferensgrupper i bl.a. Västerås, Stockholm, Enköping, Eskilstuna, Örebro och Uppsala. Vi är flexibla och serviceandan är något som genomsyrar vår verksamhet.

Kontakta oss för den perfekta gruppresan

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ordna den perfekta konferensresan med buss – nedan följer ett formulär där ni kan skicka in en kostnadsfri bokningsförfrågan.

Börja konferensen i bussen

Vi har konferensbussar inredda med konferenssittning, WC, mick, dvd, större skärmar, Wi­Fi m.m.

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på: 021-14 42 42

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!