Airport transfer

Vi erbjuder bekväma och punktliga airport transferss dygnet runt till och från Arlanda, Skavsta och Västerås.

Boka Airport transfer med Axelssons

Axelssons Turisttrafik är er pålitliga partner för punktliga och bekväma airport transfers dygnet runt till och från Arlanda, Skavsta och Västerås. Oavsett om ni är en stor grupp eller ett mindre sällskap kan ni lita på oss för att leverera en smidig och pålitlig transportlösning.

Rymligt bagageutrymme för allt ditt bagage

Vi förstår vikten av att starta er resa på bästa sätt och våra bussar är utrustade med tillräckligt med bagageutrymme för att rymma allt bagage. Ni kan vara säkra på att ni kommer att ha tillräckligt med utrymme för att resa bekvämt och att era tillhörigheter kommer att vara trygga under hela resan.

En smidig resa till Arlanda Flygplats

Arlanda flygplats är belägen cirka 4,2 mil utanför Stockholm city, och med våra airport transfers kan ni vara trygga i vetskapen om att ni kommer fram i tid och på ett säkert sätt.

Boka din resa idag med Axelssons Turisttrafik

Kontakta oss idag för att boka er airport transfer och låt oss ta hand om er resa till och från flygplatsen.

 

Res smidigt till Arlanda

Med våra airport transfers kan ni vara trygga i vetskapen om att ni kommer fram i tid och på ett säkert sätt.

Rymliga bussar

I våra rymliga bussar har vi gott om bagageutrymme för att passa alla sällskap och behov.

Dygnet runt service

Vi erbjuder airport transfer till och från Arlanda, Skavsta och Västerås under dygnets alla timmar.

Punktligt & säkert

Vi värdesätter våra kunders tid och ser till att avgångar och ankomster sker enligt planering så att allt flyter smidigt.

Professionella chaufförer för din trygghet

Våra erfarna chaufförer är väl bekanta med vägarna och tar de bästa rutterna för att undvika trafik och förseningar. Vi sätter punktlighet och säkerhet högt och vår personal gör allt för att se till att ni når ert resmål i tid och med minimal stress.

Miljövänliga resor med Axelssons Turisttrafik

När ni väljer att boka en airport transfer med oss kan ni vara stolta över att ni bidrar till en miljövänlig resa. Att ta en egen buss är ett av de mest miljövänliga alternativen för gruppresor till och från flygplatsen. Istället för att varje individ tar en separat bil kan ni resa tillsammans i en enda buss, vilket minskar den totala koldioxidutsläppet och har en positiv inverkan på miljön.

Extra tilläggstjänster för din kompletta resupplevelse

Utöver våra airport transfers kan vi också erbjuda extra tilläggstjänster för att göra er resa ännu mer komplett. Om ni behöver transport under er vistelse kan vi hjälpa er att arrangera sightseeingturer eller utflykter till olika platser. Vi kan även erbjuda specialanpassade cateringalternativ ombord på bussen för att tillgodose era behov och önskemål.

En bekväm resa från start till mål

Vårt fokus ligger alltid på att erbjuda er en trevlig och bekväm resa. Våra bussar är väl underhållna och erbjuder moderna bekvämligheter för att säkerställa er komfort under hela resan.

Uppkopplad ombord med vårt WiFi

Ni kan koppla av och njuta av resan medan ni är uppkopplade med vårt WiFi-erbjudande ombord.

Wifi ombord

Ni kan koppla av och njuta av resan medan ni är uppkopplade med vårt WiFi-erbjudande ombord.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Axelssons Turisttrafik är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på 021-14 42 42 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!