Hyr buss i Stockholm

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på: 021-14 42 42

Hyr egen buss med chaufför i Stockholm

Ska du ut och resa med företaget, skolan eller föreningen? Låt en erfaren aktör hjälpa er från start!

Vi har erbjudit våra kunder smidiga resor sedan 1946. Hos Axelssons Turisttrafik kan du hyra buss med chaufför enligt dina egna önskemål, vi skräddarsyr din resa från en enkel tur till en flerdagarsresa.

Vi finns i Stockholm Kistas industriområde och kan erbjuda allt från små bussar till stora bussar som rymmer ända upp till 80 personer.

Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig och vi återkommer med ett förslag innan kl 17:00 samma dag – det kallar vi smidigt.

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor i Stockholm

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Boka din buss i Stockholm

Planerar du en gruppresa i Stockholm och behöver en pålitlig transportlösning?

Axelssons Turisttrafik är här för att erbjuda er en skräddarsydd och bekväm resa. Sedan 1946 har vi specialiserat oss på att hyra ut bussar med chaufför i Stockholm, och vår erfarenhet talar för sig själv. Vi är experter på grupptransport och erbjuder en service som är både flexibel och anpassningsbar för att passa just dina behov.

Hyr en buss i Stockholm med oss och gläd dig åt möjligheten att resa precis som du önskar. Oavsett om det handlar om en dagstur för företagseventet, en pedagogisk utflykt med skolan eller en spännande matchdag med idrottsföreningen, så har vi fordonet för er. Vår flotta i Stockholm sträcker sig från små, intima bussar till stora 80-sitsiga fordon, redo att transportera större grupper med stil och komfort.

Att boka hos oss är enkelt. När du kontaktar vår kundtjänst i Stockholm, garanterar vi att du får ett skräddarsytt förslag senast kl 17:00 samma dag. Det är del av vår snabba och effektiva service. Så när du söker efter ”bussuthyrning i Stockholm” eller ”hyra buss med chaufför i Stockholm”, låt Axelssons Turisttrafik vara ditt självklara val.

Vi är inte bara en transportlösning, utan en del av din upplevelse. Att välja oss innebär att resa med vetskapen att allt är omhändertaget. Boka din buss i Stockholm hos Axelssons Turisttrafik idag och låt oss göra er resa till en del av det minnesvärda äventyret.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!