Grupper & företag

Vi erbjuder bekväma och problemfria bussresor för grupper och företag. 

Högkvalitativa bussresor för grupper och företag

Vi på Axelssons Turisttrafik är specialiserade på att erbjuda bekväma och problemfria bussresor för grupper och företag. Oavsett om ni planerar en företagsresa, en teambuilding-aktivitet eller en konferensresa kan ni lita på oss för att leverera en högkvalitativ upplevelse från start till slut.

WiFi på bussen

Alla våra bussar är utrustade med WiFi och eluttag så att ni kan hålla er uppkopplade under hela resan.

Umgås & ha roligt!

Bussresan är det perfekta tillfället för att komma närmare varandra. Spela kort, anordna egna quiz eller tävlingar på resan.

Punktligt & säkert

Vi värdesätter våra kunders tid och ser till att avgångar och ankomster sker enligt planering så att allt flyter smidigt.

Komfort

Moderna faciliteter för optimal komfort

Våra bussar är utrustade med moderna faciliteter för att säkerställa er komfort under resan. Ni kan njuta av en avkopplande atmosfär ombord och dra nytta av vår WiFi-uppkoppling för att hålla er uppkopplade och produktiva under hela resan. Vi sätter också stor vikt vid att vara miljövänliga och våra bussar är utformade för att minimera sin påverkan på miljön.

Flexibilitet och professionalism för alla resor

Oavsett om ni reser med en liten eller stor grupp kan vi tillgodose era behov. Vår flexibla kapacitet gör det möjligt för oss att rymma grupper av olika storlekar. Våra erfarna och professionella chaufförer ser till att ni får en smidig och säker resa, och vår dörr-till-dörr service gör att ni kan fokusera på ert ärende utan att behöva oroa er för transportdetaljer.

Komplett service från planering till genomförande

För att underlätta er resa erbjuder vi även logistik- och planeringstjänster. Vårt dedikerade team kan hjälpa er att skräddarsy er resa och ta hand om alla praktiska arrangemang. Vi kan till exempel assistera med att boka boende, arrangera aktiviteter eller tillhandahålla rutter och tidtabeller för er resa. På så sätt kan ni fokusera på det ni ska göra under resan och låta oss ta hand om de administrativa och logistiska detaljerna.

Möjligheter för teambuilding ombord

För att ytterligare stärka samhörigheten inom er grupp kan ni anordna egna quiz eller tävlingar under resan. Detta kan vara ett utmärkt sätt att främja teambuilding och interaktion mellan deltagarna. Om ni har en längre resa kan ni även dra nytta av möjligheten att använda bussen för transporter på plats under hela vistelsen.

Varför välja oss?

Sammanfattningsvis kan ni lita på att Axelssons Turisttrafik levererar bekväma och smidiga resor för grupper och företag. Vi är dedikerade att erbjuda er en högkvalitativ upplevelse, oavsett om ni behöver hjälp med transport, logistik eller planering. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss vara er pålitliga partner för era kommande gruppresor eller företagsevenemang.

Fokusera på er resa

Vi erbjuder skräddarsydd resplanering och logistik. Fokusera på resan medan vi tar hand om logistik och administration.

Enkel planering av resan

Att organisera en resa kan vara utmanande. Därför erbjuder vi en enkel process för att hjälpa er att lyckas. Enkelt & säkert hela vägen – från förfrågan till faktura.

Enkel bokning

Begär en offert enkelt direkt från vår hemsida. Boka direkt via offerten.

Spåra bussen

När föraren är på väg till er, får ni en notis och kan se var bussen är hela vägen till er hämtpunkt.

Förar APP

Alla våra förare har en app med alla era resedetaljer. Hämtadress, destination, kontaktuppgifter och all övrig info. Allt finns där.

Feedback

Vi uppskattar feedback efter resan för att alltid kunna bli bättre. Din åsikt gör skillnad.

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!