Skolor

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt till skolan.

Säkra skolresor med buss

Ska er klass på studieresa eller en avslutningsresa? Boka er buss hos oss.

Utbildade och vana skolchaufförer transporterar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller en bussresa till fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vi utgår från Örebro, Västerås och Stockholm

Vi utgår från Örebro, Västerås och Stockholm och arrangerar bussresor för skolor och skolklasser över hela norden, oavsett vilken storlek på grupp eller typ av arrangemang ni planerar så är det ofta mer förmånligt och framförallt miljömässigt klimatsmart att åka buss än flera personbilar. Klassen färdas tillsammans och når destinationen bekvämt och säkert.

Bussar för alla grupper och skolklasser

Vi erbjuder bussar för alla grupper och skolklasser i bl.a. Västerås, Stockholm, Enköping, Eskilstuna, Örebro och Uppsala. Vi är flexibla och serviceandan är något som genomsyrar vår verksamhet.

Kontakta oss för den perfekta gruppresan

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ordna den perfekta gruppresan med buss – nedan följer ett formulär där ni kan skicka en gratis bokningsförfrågan.

Hyra buss till skolresan?

Vi arrangerar bussresor för skolor och skolklasser över hela norden. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att anordna en bussresa i toppklass!

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på: 021-14 42 42

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!