Global Passenger Network

Att vara en del av GPN innebär att vi uppfyller de stränga krav som nätverket ställer på sina medlemmar. 

Stolta medlemmar i GPN

Som en del av det globala nätverket Global Passenger Network (GPN) är Axelssons Turisttrafik stolta över att representera GPN tillsammans med Ellénius Buss i Sverige. GPN är en sammanslutning av några av världens främsta bussbolag, och dess syfte är att säkerställa att kunderna får samma höga servicenivå oavsett var de befinner sig i världen.

Stränga krav säkerställer kvalitet och säkerhet

Att vara en del av GPN innebär att vi uppfyller de stränga krav som nätverket ställer på sina medlemmar. Endast professionella aktörer som kan garantera kvalitet, säkerhet och pålitlighet får vara en del av GPN. Genom att anlita oss på Ellénius Buss kan ni vara säkra på att ni får en högklassig service och en smidig transportupplevelse, vare sig ni reser inom Sverige eller till andra delar av världen.

GPN’s globala räckvidd och fördelar

Det som gör GPN så unikt är dess omfattande globala närvaro. Genom nätverket har vi etablerade kontakter med pålitliga och kvalitetsorienterade transportbolag i över 40 länder runt om i världen. Detta innebär att oavsett vilket land eller vilken destination ni planerar att besöka, kan vi hjälpa er att ordna en pålitlig och professionell transportlösning på plats. Ni kan lita på att vi har tillgång till ett brett utbud av högkvalitativa bussar och erfarna chaufförer som kan leverera den service ni förväntar er.

En enhetlig servicestandard på global nivå

För företag, grupper eller föreningar som genomför internationella resor är det av största vikt att ha en pålitlig och samordnad transportlösning. Genom att samarbeta med oss och vara en del av GPN kan ni vara trygga i vetskapen om att vi kan hantera era transportbehov över hela världen. Vi arbetar nära med våra GPN-partners för att säkerställa sömlösa övergångar, punktliga ankomster och en enhetlig servicestandard oavsett var ni befinner er.

Skräddarsydda helhetslösningar för din resa

Förutom att erbjuda er en global transportlösning kan vi även hjälpa er med andra aspekter av er resa. Vårt erfarna team kan bistå er med logistikplanering, arrangemang av sightseeingturer, och bokning av boende och evenemangsupplevelser. Genom att utnyttja våra internationella kontakter och kunskap kan vi skräddarsy en helhetslösning som uppfyller era specifika behov och önskemål.

Ditt förtroende, vår prioritet

Ni kan lita på vår professionalism, pålitlighet och dedikation till att leverera en förstklassig service oavsett om ni reser inom Sverige eller till andra delar av världen. Kontakta oss idag för att diskutera era internationella transportbehov och låt oss vara er pålitliga partner för en smidig och säker resa globalt.

Kort om Global Passenger Network

Ett globalt samarbete bland de främsta bussbolagen i världen. Medlemmar i över 40 länder. Kunden får samma höga service utomlands som de är vana vid i Sverige. GPN har höga krav på sina medlemmar. Endast professionella aktörer i GPN’s nätverk.

Vi skapar mervärde

Genom ett tidigt engagemang i bokningsprocessen skapar vi mervärde för er. Utnyttja gärna vår erfarenhet från start!

Mer än en buss

Vi hjälper dagligen våra kunder med branding, catering och andra önskemål för en lyckad dag. Vad sägs om att starta dagen med ett frukostmöte ombord?

Personal som kan mer

Med erfarenhet, kunskap och personligt engagemang får ni hjälpen ni behöver för en helt friktionsfri resa.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Axelssons Turisttrafik är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på 021-14 42 42 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Enkel planering av resan

Att organisera en resa kan vara utmanande. Därför erbjuder vi en enkel process för att hjälpa er att lyckas. Enkelt & säkert hela vägen – från förfrågan till faktura.

Enkel bokning

Begär en offert enkelt direkt från vår hemsida. Boka direkt via offerten.

Spåra bussen

När föraren är på väg till er, får ni en notis och kan se var bussen är hela vägen till er hämtpunkt.

Förar APP

Alla våra förare har en app med alla era resedetaljer. Hämtadress, destination, kontaktuppgifter och all övrig info. Allt finns där.

Feedback

Vi uppskattar feedback efter resan för att alltid kunna bli bättre. Din åsikt gör skillnad.

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!