DMC/Incoming

Vi förstår vikten av att erbjuda förstklassiga resor som är säkra, smidiga och skräddarsydda efter era specifika behov

Bussar för DMC/Incoming

Axelssons Turisttrafik är stolt att vara en pålitlig transportleverantör för Destination Management Companies (DMC) och tillresande resenärer. Vi förstår vikten av att erbjuda förstklassiga resor som är säkra, smidiga och skräddarsydda efter era specifika behov. Med vår expertis och långa erfarenhet kan ni vara trygga i vetskapen om att ni får en högkvalitativ transportupplevelse.

Våra Bussar och Faciliteter

Vårt omfattande utbud av bussar möjliggör resor för grupper och sällskap av alla storlekar. Oavsett om ni är en stor konferensgrupp som kommer med färja från utlandet eller ett mindre sällskap, kan vi erbjuda den perfekta busslösningen för er. Våra fordon är noggrant underhållna och utrustade med moderna faciliteter för att säkerställa er komfort under hela resan. Vi har gott om utrymme för bagage och erbjuder bekväma sittplatser för att ni ska kunna resa i stil och komfort.

Skräddarsydda Resor

Vi förstår att varje resa är unik och vi strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som möter era specifika önskemål och krav. Vi samarbetar nära med er för att förstå era behov och mål och sedan utformar vi resplaner och ruttförslag som passar bäst för er grupp. Vårt team av erfarna och professionella chaufförer är väl bekanta med de lokala vägarna och sevärdheterna och kan ge er en smidig och informativ resa.

Sömlös Ankomst för Färjeresenärer

För grupper som anländer med färja från utlandet erbjuder vi en sömlös övergång från hamnen till er slutdestination. Vår personal är väl insatt i de olika hamnarna och kan säkerställa att ni möts på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi tar hand om allt från att organisera logistiken vid hamnen till att transportera er grupp till ert boende eller nästa evenemang. Med vår hjälp kan ni undvika stress och förvirring och istället fokusera på att njuta av er resa och utforska den nya destinationen.

Mer än Bara Transport

Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning för era transportbehov. Utöver våra transporttjänster kan vi även hjälpa er med andra aspekter av er resa, såsom boende, sightseeingturer och evenemangsplanering. Vi har etablerade samarbeten med olika leverantörer inom resebranschen och kan rekommendera och boka de bästa alternativen för er grupp.

Varför välja Axelssons Turisttrafik som din transportpartner

Sammanfattningsvis är Axelssons Turisttrafik er pålitliga partner för förstklassiga transportlösningar för DMC och tillresande resenärer. Med vår expertis, erfarenhet och utbredda bussflotta kan vi skapa skräddarsydda resor för grupper av alla storlekar. Kontakta oss idag för att diskutera era transportbehov och låt oss ta hand om er resa på ett säkert, smidigt och professionellt sätt. Vi är dedikerade till att leverera en förstklassig transportupplevelse och ser fram emot att vara er självklara transportleverantör.

Skräddarsydda resor

Vi förstår att varje resa är unik och vi strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som möter era specifika önskemål och krav.

Vi skapar mervärde

Genom ett tidigt engagemang i bokningsprocessen skapar vi mervärde för er. Utnyttja gärna vår erfarenhet från start!

Mer än en buss

Vi hjälper dagligen våra kunder med branding, catering och andra önskemål för en lyckad dag. Vad sägs om att starta dagen med ett frukostmöte ombord?

Personal som kan mer

Med erfarenhet, kunskap och personligt engagemang får ni hjälpen ni behöver för en helt friktionsfri resa.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Axelssons Turisttrafik är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på 021-14 42 42 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Enkel planering av resan

Att organisera en resa kan vara utmanande. Därför erbjuder vi en enkel process för att hjälpa er att lyckas. Enkelt & säkert hela vägen – från förfrågan till faktura.

Enkel bokning

Begär en offert enkelt direkt från vår hemsida. Boka direkt via offerten.

Spåra bussen

När föraren är på väg till er, får ni en notis och kan se var bussen är hela vägen till er hämtpunkt.

Förar APP

Alla våra förare har en app med alla era resedetaljer. Hämtadress, destination, kontaktuppgifter och all övrig info. Allt finns där.

Feedback

Vi uppskattar feedback efter resan för att alltid kunna bli bättre. Din åsikt gör skillnad.

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!​

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!