Boka smidigt

Gör en bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på:
021-14 42 42

Så enkelt att boka buss!

Ska du ut och resa med företaget, skolan eller föreningen? Låt en erfaren aktör hjälpa er från start!

Vi har erbjudit våra kunder smidiga resor sedan 1946. Hos Axelssons Turisttrafik kan du hyra buss med chaufför enligt dina egna önskemål, vi skräddarsyr din resa från en enkel tur till en flerdagarsresa.

Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig och vi återkommer med ett förslag innan kl 17:00 samma dag – det kallar vi smidigt.

image

Vi hjälper dig med alla typer av bussresor

Idrottslag

Att resa med ett bussbolag som bryr sig om idrott gör skillnad. Låt oss hjälpa just ert idrottslag till mer än sportslig framgång!

Läs mer
Konferens

Se till att utnyttja tiden, starta konferensen redan i bussen! Med en konferensbuss kan du starta grupparbeten och diskussioner redan på bussresan!

Läs mer
Skolor

Utbildade och vana skolchaufförer tar era barn säkert och smidigt dit ni önskar. Klassresa, friluftsdag eller fjällen. Kontakta oss så tar vi er dit.

Läs mer
Gruppresor

Låt oss hjälpa er att planera er resa! Att resa i grupp är otroligt roligt. Även resan till och från Arlanda kan vara en en stor del av upplevelsen.

Läs mer

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Kontakta oss
kontaktperson